Gluma za odrasle

Gluma za odrasle

Usavršite tehnike govora i govorništva, oslobodite se straha od javnog nastupa, poboljšajte kvalitet Vašeg nastupa, podignite samopouzdanje, postanite vrhunski profesionalac u poslu kojim se bavite, upoznajte nove ljude i budite ostvareni!

  • U modernom svetu gluma za odrasle je sastavni deo života svakog poslovnog i uspešnog čoveka.
  • Gluma nije samo umetnost namenjena pozorišnim i filmskim radnicima, već se koristi u gotovo svim sferama savremenog društva.
  • Gluma nije laž, kako se uglavnom, pogrešno shvata, već iskrena interpretacija određenog lika ili dela.
  • Sastavne segmente glume čine: govor, pokret, stav, disanje, koncentracija, spontanost kao i umeće improvizacije i snalaženja u nepredviđenim situacijama.

Studio Centar Vam omogućava da radite na sebi usavršavajući svoju ličnost i sopstveno telo.

Gluma za odrasle

Program rada čine:

Vežbe GLUME

(kroz zadatke improvizacije, kao i kroz monološke i dijaloške scene naučićete da pridobijete pažnju drugih, ovladate auditorijumom, podignete samopouzdanje, kao i da odvojite bitno od nebitnog. Poseban segment nastave biće posvećen Vašim vlastitim potrebama, odnosno usavršavanju prezentacija Vaših projekata, komunikaciji sa klijentima, pripremanju ispita ili razgovora za posao.)

Vežbe GOVORA

(dikcija je nezaobilazni element svakog uspešnog čoveka. Kroz vežbe dikcije poboljšaćete artikulaciju i jasnoću govora. Pravilnim, izražajnim i čistim govorom učinićete svoj nastup profesionalnijim. Vežbe govora podrazumevaju i tehniku govorništva koja podrazumeva rad na pauzama, logičkim i jezičkim akcentima, gradacijama…)

Vežbe POKRETA

(govor tela je često prva stvar koja se primeti na osobi. Gestovi, pokreti i neverbalni signali ostvaljaju prvi i najsnažniji utisak o nekoj osobi. Povećajte sigurnost vašeg tela, lišite se nepotrebne gestikulacije i suvišnih pokreta i zauzimite čvrst stav.)

Vežbe DISANJA

(Opustite Vaše telo, naučite pravilno da dišete i tako ravnomerno trošite vazduh u svom organizmu.)

Rad u grupama

  • Nastava se održava u prostorijama Studio Centra u Timočkoj broj 9 na Crvenom krstu.
  • Časovi se odvijaju 2 puta nedeljno u trajanju od 2 sata.
  • Termini časova su u popodnevnim terminima.
  • Cena: 6.000,00 RSD (na mesečnom nivou)

UPIS JE U TOKU!
Broj mesta je ograničen

Prijave i informacije na broj telefona: 062 807 5 200 ili putem e-maila: studiocentar@gmail.com