POZORIŠNA JESEN ZA MLADE

POZORIŠNA JESEN ZA MLADU PUBLIKU U DOMU OMLADINE BEOGRADA

VREME JE ZA POZORIŠTE!

Studio Centar i Dom omladine Beograda i u predstojećoj sezoni ponudiće beogradskim tinejdžerima edukativne pozorišne predstave namenjene njihovom uzrastu. Pored redovnog pozorišnog repertoara, u novembru mesecu nas očekuje i prvi pozorišni festival namenjen mladima: Angažman Fest – festival Angažovanog teatra za mlade.

Tokom prethodne sezone Studio Centar i Dom omladine Beograda su realizovali 5 pozorišnih predstava koje su ukupno izvedene 30 puta, od čega 2 premijere.

Predstave: „Borilački klub“, „35 kalorija bez šećera“, „Dnevnik Ane Frank“, „Deca na internetu 2“, „Rijaliti Škola“ i „Insta Snežana“, tokom sezone 2018/2019 videlo je blizu 5.500 gledalaca!

Sezonu 2019/2020 otvoriće u ponedeljak, 23.9. predstava „Deca na internetu 2“, koja se bavi temom zloupotrebe i zaštite dece na internetu, dok će sedam dana kasnije, u ponedeljak, 30.9. biti odigrana predstava „Borilački klub“, po istoimenoj knjizi Čaka Palahnjuka.

Tokom oktobra, beogradski tinejdžeri moći će da pogledaju i predstave: „35 kalorija bez šećera“, po istoimenoj knjizi Jasminke Petrović koja govori o problemu anoreksije među mladim devojkama, „Rijaliti Škola“ po motivima knjige „Škola“, Jasminke Petrović i „Dnevnik Ane Frank“.

bmd

U novembru mesecu nas očekuje prvi festival edukativnih pozorišnih predstava za mlade – ANGAŽMAN FEST, na kojem će publika imati priliku da pogleda 5 sjajnih predstava: „Svi smo priče, koja je tvoja“ (Studio BIS – Beograd), „Indigo“ (CEKUM Zrenjanin), „Mrtvo more za početnike“ („Gimnazijalac“ Lebane), „Reči od kamena“ (HLEB Teatar Beograd), i „35 kalorija bez šećera“ (Studio Centar Beograd). Festival će zatvoriti predstava „Dar“ (Trupa URA Beograd).

U decembru mesecu nas očekuje prva od dve planirane premijere za ovu sezonu: „Epska fantastika“, po autorskom tekstu Đorđa Kosića.

Druga premijera u sezoni 19/20, „Devedesete u kraju“ po istoimenom romanu Jovane Ristić, planirana je za februar 2019.

Sve predstave će, kao i do sada, biti igrane u Domu omladine Beograda, u kamernom ambijentu sale „Amerikana“, kao i u Velikoj Sali.

Ulaznice za sve predstave se mogu kupiti na svim TICKETS VISION ( https://www.tickets.rs/ ) prodajnim mestima po ceni od 500 dinara, dok je za školske posete obezbeđen dodatni popust.

Za sve dodatne informacije i rezervacije (samo za grupne posete), pišite nam na e-mail: studiocentar@gmail.com ili nas pozovite na broj: 062 807 5 200.

POZORIŠNI REPERTOAR DO KRAJA 2019!

Scroll to top