UPIS 2021!

Studio Centar vrši popunu svih postojećih grupa za decu i mlade uzrasta od 7 do 18 godina, popunu, studentske grupe, kao i prijem kandidata koji će se pripremati za Akademije drmaskih umetnosti.

Pozorišni studio za decu i mlade Studio Centra, čine:

  • Manje grupe
  • Veliki fond časova
  • Kvalitetan i predan rad sa decom i mladima
  • Redovni pozorišni repertoar
  • Širenje i usmeravanje interesovanja polaznika
  • Otkrivanje i razvijanje različitih talenata
  • Druženje, zabava, kreativnost, mogućnost izbora!

Pozivamo i studente, da nam se priključe u našoj studentskoj pozorišnoj grupi i osete pozorišnu scenu i predstave sebe na jedan potpuno novi način.

Kandidati koji žele da se pripremaju za prijemni ispit na Akademijama dramskih umetnosti, potrebno je da nas kontaktiraju i zakažu termin prvog susreta i procene kandidata.

Info telefon: 063 77 94 441

Info e-mail: studiocentar@gmail.com

PRIJAVI SE OVDE

(Broj mesta je ograničen, odnosno do popune svih postojećih kapaciteta)

Rad sa decom i mladima se vrši u manjim grupama (maksimalan broj polaznika u grupi je 15), koje se formiraju u zavisnosti od uzrasta i afiniteta polaznika.

Pored glume, koja služi razvijanju mašte i kreativnosti, oslobađanju i sticanju sigurnosti, program rada čine i drugi pozorišni elementi namenjeni razvoju deteta: kultura ponašanja, govora i pisanja, dikcijske vežbe (pravilna i jasna artikulacija i razvijanje govornog aparata), scenski pokret (koordinacija tela, fizički razvoj), kulturna edukacija (čitanje i analiza knjiga, gledanje pozorišnih predstava i filmova, upoznavanje muzičkih žanrova.)

Nastupi pred publikom (javni časovi i predstave), predstavljaju takođe jedan od važnijih segmenata našeg rada. Studio Centar i Dom omladine Beograda, petu sezonu za redom, realizuju pozorišni repertoar namenjen mladima, učenicima osnovnih i srednjih škola.

Scroll to top