Browse By

Studio Centar

„Studio“ – Centar za kulturnu edukaciju osnovan je 2006. godine sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje.

Program rada Studio Centra zasniva se na vežbama i zadacima koji podstiču dečiju maštu, omogućavaju kreativno razmišljanje i izražavanje i razvijaju radne navike kod svakog polaznika.

Cilj nam je da se naši polaznici druže između sebe, sarađuju jedni sa drugima, stvaraju timski duh i postaju profesionalci koji će svaki posao obaviti do kraja na najbolji mogući način.

Studio Centar svoj program realizuje kroz sledeće delatnosti:

 • Pozorišni studio (namenjen deci i tinejdžerima uzrasta od 8 do 18 godina)
  Program pozorišnog studija za decu i mlade zasniva se na vežbama i zadacima koji podstiču dečiju maštu, omogućavaju kreativno razmišljanje i izražavanje, razvijaju radne navike kod svakog polaznika.
 • Gluma za odrasle (za uzraste od 20 do 120 godina)
  Studio Centar daje mogućnost i starijima, da upoznaju osnove glumačke igre, usavršavaju javni nastup, poboljšaju dikciju, oslobode svoj duh.
 • Pripreme za polaganje prijemnih ispita za dramske akademije
  Poseban segment nastave čine pripreme budućih kandidata za prijemne ispite na dramskim akademijama.
 • Pozorišni repertoar namenjen deci i mladima
  Pozorišne predstave Studio Centra, odišu originalnošću i pozitivnom energijom, pa čak i u situacijama kada pričamo o ne tako vedrim temama.Osluškujemo i sprovodimo u delo ideje naših polaznika, govorimo o aktuelnim temama jezikom koji mladi razumeju.