PREDSTAVE ZA TINEJDŽERE U SEPTEMBRU

Dom omladine Beograda i Studio Centar, ove sezone nastavljaju realizaciju edukativnog pozorišnog repertoara za mladu publiku.

I ove jeseni, na sceni Amerikana, Doma omladine Beograda, izvodiće se pozorišne predstave Studio Centra: „Mi deca sa stanice Zoo“, „Sve je to Rock’n’Roll“ – Ex Yu Rock mjuzikl 80-ih, „Dnevnik Ane Frank“, „Rijaliti Škola“, kao i dve nove predstave, koje će premijerno biti izvedene u novembru, odnosno decembru mesecu: „Deca na internetu 2“ i „Otuđenje ili svašta na ovome svetu“. Predstave će se izvoditi u kamernom ambijentu, za manji broj gledalaca, koji će, takođe biti aktivni učesnici dešavanja na sceni, a nakon predstava biće organizovani razgovori sa mladom publikom. Tako će, pored autora predstava, sa publikom razgovarati i specijalni gosti, uticajne i poznate ličnosti iz sveta kulture.

Dom omladine Beograda i Studio Centar na ovaj način žele da mladim ljudima u Beogradu pruže jedno novo pozorišno iskustvo iz kojeg će izaći bogatiji za mnoga saznanja koja se tiču njihovog odrastanja. Sa druge strane sklanjanje dece sa ulica i uvođenje u kulturne institucije je zadatak na kojem bi svi iz oblasti kulturnog života trebalo da rade.

Ulaznice za sve programe se mogu nabaviti preko Eventim mreže, kao i preko web i Facebook portala Studio Centra. Cena ulaznica u slobodnoj prodaji je: 500,00 dinara, dok su za školske i grupne posete obezbeđeni dodatni popusti.

PREDSTAVE U SEPTEMBRU:

REZERVIŠI

MI DECA SA STANICE ZOO

REZERVIŠIRIJALITI ŠKOLA

Scroll to top