UPIS 2018/2019

Studio Centar organizuje upis u sve grupe pozorišnog studija za decu i mlade uzrasta od 8 do 18 godina. U toku je popuna postojećih grupa, kao i formiranje dve nove grupe koje počinju sa radom od 1. oktobra.

Pozorišni studio, odnosno škola glume za decu i mlade Studio Centra, razlikuje se od drugih škola, po manjim grupama, većim fondom časova, kvalitetnim i predanim radom, redovnom repertoarskom pozorišnom produkcijom koja je namenjena mladoj publici.

bdr

Tokom prethodne sezone, Studio Centar je u saradnji sa Domom omladine Beograda realizovao 30 pozorišnih događaja koje je videlo blizu 5.500 tinejdžera.

Rad sa decom i mladima se vrši u manjim grupama (maksimalan broj polaznika u grupi je 15), koje se formiraju u zavisnosti od uzrasta i afiniteta polaznika.

Pored glume, koja služi razvijanju mašte i kreativnosti, oslobađanju i sticanju sigurnosti, program rada čine i drugi pozorišni elementi namenjeni razvoju deteta: kultura ponašanja, govora i pisanja, dikcijske vežbe (pravilna i jasna artikulacija i razvijanje govornog aparata), scenski pokret (koordinacija tela, fizički razvoj), kulturna edukacija (čitanje i analiza knjiga, gledanje pozorišnih predstava i filmova, upoznavanje muzičkih žanrova.)

bty

Nastupi pred publikom (javni časovi i predstave), predstavljaju takođe jedan od važnijih segmenata našeg rada.

Časovi se odvijaju 2 puta nedeljno u trajanju od 2 ili 3 sata (u zavisnosti od uzrasta polaznika).

Ukoliko želite da se bliže informišete, ili da prijavite Vaše dete, pišite nam na e-mail: studiocentar@gmail.com ili nas pozovite na broj: 062 807 5 200.

Scroll to top